Skip to main content

EVENT

BOOKING – EVENT – CONSULT
01
Festival
02
Klub
03
Firma
04
Skole
05
MARKETING & ACTIVATION EVENTS
06
STORCENTER EVENTS
Vi varetager
FESTIVAL

Skab den ultimative festivaloplevelse med topkvalitet og musikalsk ekspertise!

Hos KMC er vi stolte over at kunne præsentere et imponerende line-up af dygtige kunstnere, der vil give din festival det ekstra pift. Uanset om du leder efter energifyldte optrædener, melodiske hits eller rap fra øverste hylde, har vi det perfekte match til dig.

Vi varetager
KLUB

Det er efterhånden svært at finde en natklub/venue i Danmark, hvor vores nattelivseksperter ikke har afholdt et succesfuldt event.

Med stort fokus på publikum, samt kvaliteten af indholdet, er en fest arrangeret af KMC din garanti for en aften, hvor der hverken er sparet på unikke tiltag, surprise acts i form af gæsteartister, eller overraskelser i hobetal generelt.

Det eneste der med garanti kan forventes, er et kvalitetsfuldt event.

Vi varetager
FIRMA
Vi arrangerer og booker artister til alt fra mindre receptioner til firmafester, sommerfester, julefrokoster, konfirmationer, bryllupper og andre højtidligere stunder.
KMC tager hånd om den komplette afvikling, samt levering af både lys, lyd, kunstnere, DJ´s, underholdning og eventuelt catering.
Vi varetager
SKOLE

Med vores omfattende udvalg af talentfulde kunstnere og underholdere tilbyder vi en unik oplevelse, der passer til ethvert budget, enhver smag til enhver skolefest!

Vores kunstnere skaber en atmosfære af glæde, samhørighed og positiv energi, der får alle til at danse og feste hele natten.

Vi varetager
MARKETING & ACTIVATION EVENTS

Mangler din virksomhed eller dit brand et promotionelt skub i den rigtige retning, så har vi stor erfaring med, hvordan afholdelse af et eller flere marketing/activation event(s) kan skabe exceptionelle resulater. Med vores brede ekspertise hjælper vi kunden hele vejen igennem processen – lige fra planlægning af de første deltaljer og til eksekvering af det endelige produkt.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og sørger for, at vores kunder får lige præcis det produkt, de ønsker. Vores erfaring i at afholde arrangementer spænder bredt; alt fra små lokale arrangementer til større reklamemesser på offentlige steder.

Med KMC events som din samarbejdspartner, kan du trygt overlade den del af din næste markedsføringskampagne hos os.

Vi varetager
STORCENTER EVENTS

Vores store netværk af samarbejdspartnere indenfor branchen tæller også et betydeligt udpluk af landets største og mest besøgte indkøbscentre.

Ønsker du et reklamefremstød af den helt store slags, så er promotion via et varehus et af de mest fokusskabende og vækstfremkaldende tiltag at foretage sig; og KMC står naturligvis for alt det praktiske i forbindelse med projektet.