Skip to main content
KISSME ApS
Finsensvej 6B St. Th.
2000 Frederiksberg
CVR:39145774  
  +45 6015 4433  
  kontakt@kissmeconsult.dk  

Event.

Events

Klub

Det er efterhånden svært at finde en natklub/venue i Danmark, hvor vores nattelivseksperter ikke har afholdt et succesfuldt event. Med stort fokus på publikum, samt kvaliteten af indholdet, er en fest arrangeret af KMC din garanti for en aften, hvor der hverken er sparet på unikke tiltag, surprise acts i form af gæsteartister, eller overraskelser i hobetal generelt. Det eneste der med garanti kan forventes, er et kvalitetsfuldt event

Booking – Event – Consult
Events

Firma events

Vi arrangerer alt fra mindre receptioner til firmafester, sommerfester, julefrokoster, konfirmationer, bryllupper og andre højtidligere stunder. KISSME tager hånd om den komplette afvikling, samt levering af både lys, lyd, kunstnere, DJ´s, underholdning og eventuelt catering.
Events

Marketing & Activation events

Mangler din virksomhed eller dit brand et promotionelt skub i den rigtige retning, så har vi stor erfaring med, hvordan afholdelse af et eller flere marketing/activation event(s) kan skabe exceptionelle resulater. Med vores brede ekspertise hjælper vi kunden hele vejen igennem processen – lige fra planlægning af de første deltaljer og til eksekvering af det endelige produkt.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og sørger for, at vores kunder får lige præcis det produkt, de ønsker. Vores erfaring i at afholde arrangementer spænder bredt; alt fra små lokale arrangementer til større reklamemesser på offentlige steder.

Med KMC events som din samarbejdspartner, kan du trygt overlade den del af din næste markedsføringskampagne hos os.

Events

Storcenter events

Vores store netværk af samarbejdspartnere indenfor branchen tæller også et betydeligt udpluk af landets største og mest besøgte indkøbscentre. Ønsker du et reklamefremstød af den helt store slags, så er promotion via et varehus et af de mest fokusskabende og vækstfremkaldende tiltag at foretage sig; og KMC står naturligvis for alt det praktiske i forbindelse med projektet.